غذاهایی که قبل از پرواز باید از آن ها اجتناب کرد
غذاهایی که قبل از پرواز باید از آن ها اجتناب کرد
اگر شما قبل از پرواز چند ساعتی را در فرودگاه میگذرانید٬از خوردن غذاها و نوشیدنی های ناسالم که تعدادی از آنها را برای شما شرح میدهیم قبل از پرواز خودداری کنید:
کارامل
در فرودگاههای همه جای دنیا، خوردنیهای کارامل دار مانند بستنی های کاراملی فراوان هستند. از خوردن چنین غذاهایی پرهیز کنید. زیرا این غذاها سبب افزایش سریع وزن شما می شود. هنگامیکه یک بستنی کاراملی مصرف می کنید، بستنی کاراملی علاوه بر داشتن چربی، حاوی مقدار زیادی کالری که مربوط به کارامل است، نیز می باشد. همچنین در ارتفاع 35000 پایی این کارامل می تواند تولید نفخ نماید و شما را هم کمی اذیت کند.
سدیم
سدیم در روی زمین هم نفخ آور است، در هوا با توجه به تغییرات فشار، این حالت بدتر می شود. برای جلوگیری از « نفخ جت» از خوردن غذاهای شور قبل از پرواز جدا خود داری کنید.
انواع نوشیدنی های گازدار
از خوردن نوشیدنی های گاز دار جدا پرهیز کنید. نوشیدنی های گاز دار در بیشتر فرودگاهها به فروش می رسد، نوعی نوشیدنی گاز دار با نام دکتر فلفل که از تولیدات مک دونالد می باشد حاوی سدیم است، و تشنگی فوق العاده ای را ایجاد می کند، بعلاوه با خوردن این نوشیدنی، قند به همراه سودا وارد بدن شما میشود که این هم خود سبب نفخ بیشتر و باعث ناراحتی در شما می شود، مخصوصا اگر در صندلی وسط نشسته باشید.
شکلات
در پرواز اگر شما نیاز به صبحانه دارید، کیکهای شکلاتی بنظر می رسد که بهتر از نان شیرینی حلقوی و یا ساندویچ صبحانه باشد. اما این کیکها کمی فریب دهنده هستند. زیرا دارای چربی، کربوهیدرات و شکر می باشد. اما به شما می گوییم که خوردن نان شیرینی حلقوی یا حتی ساندویچ صبحانه، اگر میزان کالری انها برای شما اهمیت دارد، بهتر از کیکهای شکلاتی است.
پیتزا
بنظر شما نان شیرینی حلقوی بهتر است یا یک ظرف ماکارونی یا یک پیتزای چرب؟ ماکارونی و پیتزا ظرفی از کربوهیدرات به همراه سس های چرب با میزان کالری فراوان هستند.
همبرگر
اگر موقع ناهار در فرودگاه هستید، کمی به جایی که در آنجا غذا می خورید هم توجه کنید. پزشکان فرودگاه می گویند که: با خوردن همبرگر شما یک مجرم سه گانه را وارد بدن خود کرده اید، سدیم بیش از حد، چربی و کلم ترش بد بو و پیاز که با خوردن اینها علاوه بر خود، هم صندلی خود را نیز دچار زحمت و دردسر می نمایید.
ادویه
استرس می تواند سبب سوزش سر دل شود، بنابراین اگر شما عصبی و یا نگران هستید و در معرض خطر رفلکس اسید می باشید، از خوردن غذاهای پر ادویه و تند خود داری کنید. بیشتر ادویه ها علاوه براین که انرژی فوق العاده زیادی دارند سبب سوزش سر دل و حالت رفلکس نیز می شوند که این خود می تواند حالت عصبی و دل شوره را در شما تقویت کند.
همیشه مراقب سلامت غذایی خود باشید.
با آرزوی سفری خوش
با چارتر (بلیط ارزان چارتری) با هدف ارائه خدمات نوین در صنعت گردشگری http://ba-charter.com/